Δεν μας ενδιαφέρει, ρε!

Ρε, δεν μας ενδιαφέρει, ρε!
Εχουν λυσσάξει ρε απ’το πρωί, πρωινάδικα, μεσημεριάδικα, όλα τα ψώνια, που αναφέρονται και θεωρούν τον κόσμο, κοσμάκη, που τους βλέπει, που γι’αυτούς είμαστε μόνο νούμερα για να βγάζουν αυτοί τα εκατομυριάκια τους, που ο κοσμάκης δεν βλέπει ποτέ..
11 και μισό εκαταμύρια ευρώ..δεν θέλουμε να μάθουμε ρε ποιός τον απήγαγε, μέσα στο κόλπο είναι όλα, που τον ξέραμε εμείς τον μυλωνά και τον κάθε μυλωνά, μας βλέπετε αλευρωμένους και μας περνάτε για μυλωνάδες όλους?.. Εσείς που θέλετε τις επαφές με τους φραγκάτους και τους επιχειρηματίες και τα κέντρα εξουσίας για να κάνετε τα ντίλια σας..
Και τώρα ποιός είναι εγκληματίας ή όχι , άσε να το κρίνουμε εμείς , ο κοσμάκης , με το λίγο μυαλό, και που δεν έρχεται κανένας εγκληματίας να μας αρπάξει, γιατί δεν έχουμε και έντεκα εκατομύρια να δώσουμε, και γιατί άμα ζητούσαμε εμείς να μας σεβαστούν , εμάς και τις οικογένειές, από αστυνομίες και δημοσιογράφους, δεν θα μας σεβόταν κανένας ποτέ..
11 εκατομύρια ευρώ από δω , τριάντα εκατομύρια ευρώ από κει..που τα βρίσκουν ρε αυτοί τα ευρώ σα στραγάλια, και μεις πρέπει να ασχοληθούμε κιόλας.. Ποιοί είναι αυτοί οι καλοί ανθρώποι με τα τσουβάλια ευρώ, από εταιρείες, από επιταγές, από φίλο φίλου..ποιοί είναι οι εγκληματίες εγώ δεν ξέρω..ξέρω μόνο ότι κανένας δεν γεμίζει τσουβάλια λεφτά με τα χεράκια του καθαρά..αυτό ξέρει ο κοσμάκης..και δεν θέλει άλλες θεατρικές παραστάσεις.. Έχετε δώσει αρκετές..Εχουμε χορτάσει..
Ο παρακοιμώμενος του πρωθυπουργού συννενογιόταν κρυφά, να πάρει τα φράγκα, και δεν ήξερε κανένας άλλος τι γινόταν..μήπως ήταν η επικήρυξη των τούρκων γι’αυτόν που θα παρέδιδε τον οτσαλάν και ήρθαν μέσω γερμανίας..τίποτα?
Ασε να κρίνουμε εμείς ποιοί είναι οι εγκληματίες κυρία τατιάνα και η κάθε τατιάνα, που αναρωτιέται αν τα παιδιά των μεγάλων επιχειρηματιών θα αναγκάζονται να παν με σεκιούριτι στα ιδιωτικά τους σχολεία..Καλέ, δεν πάτε καλά..έχετε ξεφύγει τελείως, δεν έχετε καμμία επαφή με την πραγματικότητα..
Δεν μας νιάζει αν θα παν με σεκιούριτι αυτά τα παιδιά κυρά μου, στα σχολεία τους και στα εργοστάσια τους..και όπου γουστάροουν να παν..τα δικά μας τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη ούτε από σεκιούριτι ούτε από ΄τίποτα..τα δικά μας τα παιδιά πέφτουν στα ναρκωτικά, τα δικά μας τα παιδιά πέφτουν στις φυλακές, τα χτυπάν οι μπάτσοι στους δρόμους αν τολμήσουν να διεκδικήσουν την παιδεία τους, τα παιδιά του κόσμου δεν έχουν ρύζι να φαν, γιατί κάτι μυλωνάδες του κόσμου αποφασίζουν να κλείσουν τα ρύζια στις αποθήκες για να ανεβάσουν την τιμή του...για να έχουν λεφτά, εκατομύρια λεφτά, να δίνουν και σε κανένα εγκληματία..
ε, άς φάει και κανένας «εγκληματίας» κυρά μου..και σεις κοιτάξτε να γλύψετε τον επιχειρηματία, όσο μπορείτε, δικαιολογήστε τον, γιατί αν σας φερόταν κανένας άλλος έτσι, θα τον είχατε κάνει σκουπίδι..
Μία φάρα είστε όλοι. Γλύψτε, γλύψτε εκεί , ξέρετε εσείς, αυτοί κυβερνάν, αυτοί με τα πακέτα, με τις πολυεθνικές, όλοι εκεί προσκυνάτε, κι όχι μόνο εσείς.. Εδώ, κοτζαμάν πρωθυπουργός της χώρας..καλέ, νομίζετε ότι μασάμε το θέατρο του καραγκιόζη?
Ξέρουμε πολύ καλά μέσα μας, ποιός είναι ο κάθε πρωθυπουργός και ποιός είναι ο κάθε «εγκληματίας» έγκλειστος στις φυλακές..
Εντάξει ο γιωτόπουλος, ο μέγας εγκληματίας είναι μέσα, ενώ ο σημίτης, που έχει προσφέρει ώς και τη ζωή του, στον αντιστασιακό αγώνα, να φύγει η χούντα απ’τη χώρα, να προστατέψει τα ιδεώδη της ελευθερίας και τα συμφέροντα της ελλάδας, είναι προστατευμένος και αποκατεστημένος, τιμώμενο πρόσωπο της χώρας, την οποία υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο, όπως έχει αποδειχθεί και όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα.
Ασε κυρία μου , δεν συμμεριζόμαστε την ιδέα σου περί οργανωμένου κράτους και προστασίας του πολίτη..
Γιατί αυτό το κράτος που βλέπουμε κάθε μέρα πως λειτουργεί, η μόνη οργάνωση που έχει είναι πως να απομυζά λεφτά από παντού.. απ’αυτούς που έχουν κι απ’αυτούς που δεν έχουν.. Όσο για την προστασία του πολίτη..? Εδώ δεν προστατεύει τους ίδιους τους ανθρώπους του.. Ενα κράτος που στέλνει τους υπαλλήλους του, ως πρόβατα επι σφαγή, και αν πάθουν και τίποτα, δεν τους ξέρει, δεν τους είδε, δεν νομίζω ότι πληρεί τίποτα προυποθέσεις οργανωμένου και τίποτα προυποθέσεις κράτους.. Οταν το ίδιο το κράτος παίζει κι απ’τις δυό τις μεριές.. Που πας ρε άνθρωπε κι εσύ, σε ποιανού τις επιταγές υποτάσσεσαι και πας. Πού..? Γι’αυτό σου λέω, στέλλα, ποιός είναι ο εγκληματίας, τώρα, επιφυλάσσομαι..Αυτός που πατάει την σκανδάλη είναι? Ή μόνο αυτός?
Τέλος πάντων , γι’αυτό σου λέω κυρά μου, γι’αυτό ο κοσμος δεν ασχολείται μαζί σας, γιατί όλα είναι βρωμισμένα, και δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν..γιατί ξέρουμε ότι είμαστε μόνοι..το έχουμε νιώσει στο πετσί μας και το νιώθουμε συνέχεια..κι αφού είμαστε μόνοι, κάτσε εσύ εκεί στο γυαλί σου, απαστράπτουσα, λαμπερή, φροντισμένη και χορτασμένη, να εξυπηρετείς τα συμφέροντά σου και μόνο, και μείς να σε βλέπουμε μόνο για το θεαθήναι.. Μόνο μη σας περνάει απ’το μυαλό ότι μασάμε χόρτο..αυτά που λέτε εσείς..τα έχουμε γραμμένα στα κατάστιχα..την αλήθεια την έχουμε περασμένη στο μεδούλι μας , στο κύταρρό μας.....δεν πρόκειται να εξυπηρετήσουμε τους σκοπούς σας, ποτέ..καλύτερα να νομίζετε ότι είμαστε αραγμένοι στον καναπέ και αδιάφοροι..είναι η μοναδική προστασία που έχουμε απέναντί σας..

Σχόλια