Η πανίτα και ο χαρβέλας στο χόλυγουντ..

Πολλά πράγματα στην ψωροκώσταινα μας κάνουν να χάνουμε και το χιούμορ μας και την ψυχραιμία μας..αλλά είναι και μερικά πράγματα ρε αδερφέ που δεν έχουν προηγούενο..δεν υπάρχει, κατά την πρόσφατη λαική ρήση, δηλαδή είναι πράγματα που μπορούν να σε κάνουν να αφρίσεις, να βγάλεις ατμούς απ'τον εγκέφαλο, να σου κάψουν τον εγκέφαλο, τις ασφάλειες..τι άλλο πιά να πω?
Η πανίτα κι ο αρβέλας αισθάνονται ότι μειώθηκε η ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους, αισθάνονται φοβισμένοι γιατί τους μεταχειρίστηκαν αδίκως ως εγκληματίες..
Προσπαθώ να κρατήσω το λόγο μου σε επίπεδα λογικά και να μην αρχίσω να βρίζω ή να πω ένα άι σιχτίρ ρε μπάσταρδοι από δω και να το κλείσω το θέμα, εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..ί χτενίζεται..
Πρέπει να βρεθούν οι υπεύθυνοι της ταλαιπωρίας αυτού του τόσο γλυκού ζευγαριού και να πληρώσουν..αυτό το απλό πράγμα ζητάει αυτός ο τοπικός στάρ, αυτό το πρότυπο της ελληνικής κοινωνίας..για να δικαιωθούν όλοι οι άνθρωποι που είναι αδίκως φυλακισμένοι στα μπουντρούμια των ελληνικών φυλακών, για να δικαιωθούν ολοι οι άνθρωποι που καθημερινά ταλαιπωρούνται και τους κακομεταχειρίζεται η κάθεθε μορφής εξουσία..
Ε ρε φίλε, πόσο θα θέλαμε όλοι να είχαμε το ίδιο ταλέντο με την πανίτα και τον χαρβέλα, να γράφαμε εκεί ένα τραγούδι για τα εσώρουχά μας και να είμασταν μετά μιά ζωή αποκαταστημένοι, με τα πολυτελή μας τζιπ, με τα φράγκα μας , με το θράσος μας, να κάναμε εκεί μιά εκπομπή για ό,τι μυστήριο μπορεί να ανασύραμε απ'τα πάμπολα μυστήρια της καθημερινότητας και να είμασταν έκτοτε εξασφαλισμένοι στο άβατο της διασημότητάς μας και της υποτιθέμενης τρέλας μας..
Ολοι εμείς οι ανώνυμοι, οι μη περιώνυμοι ζηλεύουμε τους σταρ και θέλουμε να τους βλεπουμε να ταλαιπωρούνται για να ερχόμαστε στα ίσα μας..καταλάβατε ανώνυμε κόσμε? καλά να πάθουμε αφού καθόμαστε και τους δίνουμε τέτοια δικαιώματα, αφού καθόμαστε και βγάζουν λεφτά απ'την ανοχή μας και την αδιαφορία μας, καλά να πάθουμε, αυτοί μας αξίζουν αυτούς έχουμε στο κεφάλι..αυτές δεν είναι οι επιδιώξεις μας? αυτά δεν είναι τα ιδανικά μας? αυτά δεν είναι τα πρότυπά μας? καλά να πάθουμε..και μακάρι να ήξερα πως να διώξω αυτή την τάση για έμετο που έχω συνεχώς και παράλληλα όμως αυτή τη σχιζοφρενική εμμονή να επιμένω να βλέπω και να ακούω αυτά ακριβώς που μου προκαλούν αυτή τη τάση..μακάρι να είχα να προτείνω κάτι άλλο, κάτι ριζοσπαστικό που θα μπορούσε να ανατρέψει όλα αυτά τα χυδαία που αναδεικνύονται στο όνομά μου και με το άλλοθι της ακροαματικότητας που πάλι εγώ η ίδια επιτρέπω να επικαλούνται..τι να πω..μακάρι αυτοί που μεγαλώνουν παιδιά σ'αυτή την κοινωνία και έχουν κάποιο λόγο παραπάνω να αντιδρούν σκεφτόμενοι το μέλλον των παιδιών τους, επιτέλους να βρουν κάποια πρόταση, κάτι άλλο να κληρονομήσουν στα παιδιά τους και όχι όλο αυτό τον όχετο και το σκουπιδαριό..

Σχόλια