βρε άτακτο Ισραήλ, τι ανθρωπιστική καταστροφή ήταν αυτή που πήγες κι έκανες?

Στον πόλεμο που αναγκάστηκε να καταφύγει το κράτος του Ισραήλ για να προστατέψει τους πολίτες του ενάντια σ'αυτούς τους φοβερούς τρομοκράτες που μαζεύονται τώρα στα σχολεία και παριστάνουν τα γυναικόπαιδα, δεν έχω δεί ακόμα τον αντίπαλο να πάρει η ευχή..πού είναι ο αντίπαλος στρατός? Υπάρχει? Γιατί μέχρι τώρα μας μάθαιναν ότι πόλεμος είναι εχθρικές πράξεις που γίνονται μεταξύ δύο δυνάμεων με διαφορετικά και αντίθετα συμφέροντα και που αφού εξάντλησαν όλους τους άλλους τρόπους να λύσουν τις διαφορές τους , κατέφυγαν στην ακραία θέση των εχθροπραξιών. Εδώ , μέχρι στιγμής, εγώ δεν έχω δεί αντίπαλη δύναμη..Βλέπω μόνο μία δύναμη να προελαύνει μέσα σε πόλεις, κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί εκσρατεία εκκαθάρισης..όχι πόλεμος..

Κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί τρομοκρατική επίθεση με θύματα άοπλους και αθώους πολίτες..

Αλλά γι'αυτή τη τρομοκρατική ενέργεια δεν βλέπω να αντιδράει κανείς απ'όλους αυτούς που κόπτονται για τους αθώους πολίτες σε άλλες περιπτώσεις..

Τι διαφορά υπάρχει εδώ? Ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ..

Μήπως είναι μια κίνηση με ευγενή απώτερο σκοπό ? Μήπως έχουν γίνει τίποτα εξετάσεις σ'αυτά τα παιδιά που δείχνουν σκοτωμένα απ'τα ισραηλινά πυρά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχει αποδειχτεί ότι όταν μεγαλώσουν θα γίνουν τρομοκράτες? Και το ισραήλ τα σκοτώνει από τώρα για να προφυλάξει τον κόσμο από τις συνέπειες και τα έξοδα που θα αναγκαστούν να γίνουν για να τους σκοτώσουν όταν μεγαλώσουν? Και μαζί μ'αυτά σκοτώνουν και τις γυναίκες για να μη ξαναγεννήσουν απ΄ το ίδιο είδος? Οσο για τους ηλικιωμένους..έ, όλο και κάποια εξήγηση θα υπάρχει και γι'αυτό, ε?
Αλλιώς κάτι θα έλεγαν όλοι αυτοί οι ηγέτες που έχουμε στον πλανήτη, έ? και τους πληρώνουμε και τους έχουμε χρυσούς, με τις αμαξάρες τους, με τους προσωπικούς τους φύλακες, με την δύναμη που τους έχουμε μεταβιβάσει σαν παντοδύναμοι λαοί που είμαστε..κάτι θα λέγαν, άν δεν κάναν κάτι..τουλάχιστον..ε?
Α, να , μόλις άκουσα ότι το ονομάσαν "ανθρωπιστική καταστροφή" όλο αυτό! Αυτό ήταν..μη ζητάμε και περισσότερα..ορίστε..πρόκειται για ανθρωπιστική καταστροφή..αυτό είναι όλο..πούφ..και είχα ανησυχήσει..εντάξει μωρέ..αφού είναι ανθρωπιστική καταστροφή και μόνον τι ανησυχήσαμε? μια ανθρωπιστική καταστροφή είναι..σα να λέμε ένας τρελλός μπήκε στο μουσείο και μαχαίρωσε έναν πίνακα..δεν θα τον σκοτώσουμε κιόλας..ήταν μια πολιτιστική καταστροφή..εντάξει, το οριοθετήσαμε..μια ανθρωπιστική καταστροφή..να αλλάξουμε θέμα , που λέν κι οι δημοσιογράφοι..μαμά, πόσο θα ήθελα να γίνω σα την μπακογιάννη όταν μεγαλώσω..τι πρέπει να μάθω να κάνω?
Κι επειδή η μαμά μου δεν ήξερε να μου απαντήσει , περιμένω από σας να μου πείτε, τι πρέπει να μάθω να κάνω για να γίνω σαν την μπακογιάννη?

Σχόλια