και φτάσαμε στο ζουμί της όλης υπόθεσης..

"όταν πέθανε ο Αλέξανδρος" λοιπόν "ξεσηκώθηκαν όλοι..γι'αυτό το παιδί, ποιός θα ξεσηκωθεί?" λοιπόν..λοιπόν..φτάσαμε και στο ζουμί..γι'αυτό δεν πιστεύω εγώ τρομοκρατίες κτλ..
Αυτό το παιδί λοιπόν , είναι παιδί ευρύτερης οικογένειας..της οικογένειας της αστυνομίας. και γι'αυτόν απ΄ότι είδαμε έγινε επιχείρηση αρετή, έγινε ντού σε σπίτια, σε συνοικίες, πολιτικών υπόπτων, ποινικών υπόπτων, "και δεν θα ησυχάσει η αστυνομία αν δεν βρεθούν οι ύποπτοι", ακόμα και σε ανθρώπους του υποκόσμου..ντου από παντού..
Δεν έδειξε τέτοιο πάθος για τον Αλέξανδρο η αστυνομία..ούτε ντού έκανε, ούτε δήλωσε ποτέ ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν τιμωρηθούν οι ένοχοι..ο Αλέξανδρος δεν ήταν παιδί της δικής της οικογένειας..ενα μπάσταρδο ήταν εκεί , που κατέβαινε στα Εξάρχεια, που προκάλεσε τον αστυνομικό, που αναγκάστηκε να πυροβολήσει γιατί προκλήθηκε, που θέλησε ο θεός να εξοστρακιστεί η σφαίρα, σύμφωνα με τον συνήγορο της αστυνομίας,  που οι καημένοι οι γονείς του δεν είχαν τα μέσα να εκφράσουν αγανάκτηση..
Δύο μέτρα και δύο σταθμά..με το συμπάθειο..
Η αστυνομία δεν θα αφήσει πέτρα όρθια λοιπόν για τον άνθρωπο τον δικό της..κι ευτυχώς που έχει και το άλλοθι , ότι για τον άλλον έγινε χαμός..το δικό μας το παιδί , τι , κατώτερο είναι? Ο,τι ακριβώς χρειαζόταν ..και στην κατάλληλη στιγμή..
Καλά μας το παίζουν το παιχνίδι..
Αλλά απ΄όλα αυτά δυστυχώς, κάποιος πιό ψύχραιμος θα έκανε κάποιες άλλες σκέψεις..
Οτι δεν ήθελε η τρομοκρατία αστυνομικούς νεκρούς..
Κάποιους άλλους εξυπηρετεί το συμβάν..
αντε για να μπει μια τάξη τέλος πάντων..
πολύ αέρα πήραμε..τι το περάσαμε εδώ..επειδή σας άφησαν εκεί κάτι μέρες να καταστρέψετε..τραμπούκοι..τώρα θα δείτε..τώρα θα σφίξουν οι κώλοι..δεν θα γίνει η ελλάδα μπανανία..θα γίνει ότι γίνεται σ'όλο τον κόσμο..δεν βλέπουμε ποιοί κυβερνούν? αυτοί που έχουν τα όπλα ..αυτοί που έχουν τη Δύναμη..και οι άλλοι σκοτώνονται..αν μη τι άλλο..μούγκα λοιπόν γιατί μας περιμένει ταφος..υπάρχει σφαίρα με το όνομά σας γραμένο πάνω αν δεν είστε όπως πρέπει..τέλος το αστείο..δεν υπάρχει έλεος..

http://www.tvxs.gr/v2729




διαβάστε κι αυτό. Κούλογλου speaking.

Σχόλια

Ο χρήστης highaftos είπε…
Ε,οτι το 2009 στη χώρα μας θα λογοκρίναμε μόνοι μας κείμενα για δημοσίευση,θα σκεφτόμασταν οτι ειναι ..ρίσκο να δωσουμε ενα κείμενο επειδή περιέχει προωθημενες προσεγκήσεις,οχι δε θα το πίστευα,αλλα θ'αλεγα,με τρελλό εχω να κάνω...
Κι'ομως συνέβει! συμβαίνει...
Μάρτυρας η συνήθης ύποπτη των αναρτήσεων του Site και φίλη μου Ιωάννα. Ε, λόγω τιμής τελος πάντων...

Ενδιαφέρουσα η αποψη,"καλα μας το παίζουν το παιχνίδι",αλλα ειναι νωρίς για συμπεράσματα και ρίσκο οι απόλυτες εκτιμήσεις...
Ειναι η ποιό κατάλληλη στιγμή για εκδήλωση τέτοιων δράσεων.Για ομαδοποιήσεις με εύκολο το πεδίο των συμφωνιών...

"Αυτοί ειναι πολύ άγριοι,αιμοδιψείς!"
Ειναι τόσο άγριοι οσο η κοινωνία γύρω τους,θ'αλεγε κάποιος..
Επειτα, ξεχνάμαι την "Ολυμπιακή εκεχυρία" με την ..τρομοκρατία? Δεν πρέπει να μας διαφεύγει μετά,οτι οι συνθήκες γύρω μας ειναι ντάλε κουάλε για τη δημιουργία ή.. και ανασύσταση ομάδων μ'επαναστατική δράση. Το αντίθετο θα ήταν παράξενο!..
Σ'ολη μας τη ζωή μαθαίνουμε οτι η βία φέρνει βία,οπως η δράση αντίδραση!
Το αστείο ειναι οτι κάνουν και ..βαθυστόχαστες διαπιστώσεις περι "απειρίας",φυλετικής προέλευσης,οπλισμού,λές και βρήκαν κάτι,μέχρι κι'οτι ο"εκτελεστικός βραχύωνας" δεν ..υπακούει στούς "ιδεολόγους"..ακου μαλακίες...
Ξεφτιλήστηκαν ψάχνοντας τη μισή Αθήνα και ξαφνικά,"σταματούν οι κατ'οικον έρευνες"
Γιατί ρε παιδιά? Ψάξτε..μη σταματάτε! Ειναι ο μόνος τρόπος για να μη τα βρείτε!
Βρε κορόιδα,αν αυτοί, οι.."Επαναστατικός αγώνας" ειχαν οσα υποθέτετε,παρακολουθούμενοι άνθρωποι,θα τ'αχαν φόρα παρτίδα να τα βρείτε εσείς οι ξύπνιοι?
Φυσικά Ιωάννα,"δύο μέτρα και δύο σταθμά",ίδιοι ειναι ο ατίθασος Αλέξης κιό"ανεκπαίδευτος"τη μιά,"παραεκπαιδευμένος" την αλλη, δικός μας άνθρωπος? Ολα ίσα κι'ομοια? Να κρατάμε και μια τάξη..

Ευκαιρίας δοθείσης,μ'αυτό που ονομάζουν οι καρααστοί ανασχηματισμό,μπήκε στην κυβέρνηση κι'ο'αρχιμάγηρας της προεξετεστικής επιτροπής της βουλής για το Βατοπαίδι...τι ευκολα ξεχνιούνται ολα, αλήθεια!
Τώρα θα δούμε κι'αλλες εκφάνσεις του φασισμου.Θα "σφίξουν οι κώλοι" στ'αλήθεια. Η αστηνομοκρατία θα ενταθεί,τ'αυτονόητα ανθρώπινα θα καταρακώνονται λίγο-λίγο.
Βάζει μπρός το C4I κι'η τηλεφωνία
πχ θα γίνει το ..χόμπυ των υπηρεσιών.. κι'αλλα πολλα,θ'αλεγε κάποιος...