Η.. 'φονική' γρίππη των ημερών..

Θερμική κάμερα
Ένας θερμικός ανιχνευτής δείχνει τη θερμοκρασία των επιβατών μια διεθνούς πτήσης που φτάνει στο αεροδρόμιο Incheon δυτικά της Σεούλ στην Κορέα. Οι αεροπορικές εταιρείες είδαν τους επιβάτες τους να μειώνονται κατά 11,1% σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο.

Kαι το σχόλιο παρακάτω δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια..νομίζω..
Άντρας με μάσκα
Στο Μέξικο Σίτι ένας άντρας φορά μάσκα.

Διαισθάνεται ο κόσμος ότι κάτι άλλο μαγειρεύεται..πάντα..από πίσω..και δεν είμαι οπαδός των σκοτεινών συνομωσιών..γενικά..
Καλλιτέχνης του δρόμου
Ένας καλλιτέχνης φορά μια χειρουργική μάσκα με ζωγραφισμένα δόντια στο Μέξικο Σίτι. Η νέα γρίπη έχει τρομοκρατήσει τους τουρίστες και τα ξενοδοχεία της χώρας έχουν πολλές ακυρώσεις, που πλήττουν έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας του Μεξικού.

Άρτεμις
Το άγαλμα της θεάς Άρτεμης φοράει… μάσκα, στο Ακαπούλκο.


Αλλά..τι στην ευχή είναι όλες αυτές οι κατά καιρούς..πανικοφόρες..επιδημίες..πανδημίες, ή όπως αλλιώς θέλετε να τις ονομάσετε..
ένα ιό έμπολα τον θυμόσαστε? παίζει ακόμα αυτός? και..δεν είναι και να μιλάμε και πολύ μη μας αμολήσουν κανα ιό εκεί που καθόμαστε και άντε βρες άκρη μετά..
Ιατρικό προσωπικό
Το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ λίγο πριν αλλάξει βάρδια στις 30 Απριλίου.

Παναγιά μου φύλαγε..που ζούμε? τι μου θυμίζουν όλ'αυτά?
Και το πρότυπο..το απόλυτο πρότυπο:
Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με την νέα γρίπη στο Λος Άντζελες στις 27 Απριλίου

Τώρα ποιές είναι οι απαντήσεις και, κυρίως, ποιές είναι οι ερωτήσεις, ο θεός να μας φυλάει..




Blogged with the Flock Browser

Σχόλια