Αυτό το κειμενάκι το είχα γράψει στις 22/2/2009. Με αφορμή σχόλια δημοσιογράφου για την απόδραση τότε του Παλαιοκώστα . Και δεν είμαι προφήτης.

Δεν με νιάζει καθόλου αν παραιτηθούν κι αν δεν παραιτηθούν, γιατί? τι θ'αλλάξει αν παραιτηθούν αυτοί, για ν'
ανεβούν κάποιοι άλλοι, ίδιοι μ'αυτούς? και να συνεχίζεται το κουκλοθέατρο? τέρμα, κουκιά μετρημένα, εδώ η κατάσταση είναι για ν'αλλάζει ριζικά, έχουμε τα κότσια ή μόνο να γκρινιάζουμε ξέρουμε κι εμείς? πρέπει να κάτσουμε και να εφεύρουμε απ'την αρχή ένα άλλο σύστημα κανόνων και τρόπων συμβίωσης και διαχείρισης μέσα στην κοινωνία, όλο απ'την αρχή, όλα έχουν ξεφτίσει, έχουν ξεφτιλιστεί..οι αρχές και οι έννοιες πρέπει να επανοπροσδιοριστούν, οι τάξεις, ο πλούτος, οι πηγές ενέργειας, κάπως αλλιώς πρέπει να διαχειριστούν..
όσο για τους "κακοποιούς" που απέδρασαν, κακοποιός για μένα είναι ο δημοσιογράφος που ονομάζει αυτούς κακοποιούς κι όχι τα λαμόγια που εξαγοράζονται κάθε μέρα αποδειγμένα κι ακόμα είναι βουλευτές, κι όχι τον εαυτό του που είναι σκλάβος του καναλιού του και για την είδηση είναι ικανός να φιλήσει όποιον βρώμικο κώλο του την προσφέρει..οι φυλακές είναι αποτυχημένο, απάνθρωπο και βαρβαρικό σύστημα που τον μόνο σκοπό που εξυπηρετεί είναι ξανά ο παράνομος πλουτισμός των λακέδων του συστήματος, που μέσα στις τάξεις του έχει παιδεραστές και ανώμαλους που δεν τους βάζει φυλακή αλλά τους δίνει οφίτσια, και στις φυλακές πετάει τους άρρωστους που δημιουργεί για να ελέγχει την κυκλοφορία των ουσιών και να πλουτίζει..εμένα δεν με έβλαψε ποτέ κανένας παλικώστας, με βλάπτει και με ληστεύει καθημερινά ένα απρόσωπο κτήνος-κράτος, που απαιτεί να πληρώνω το νερό που έχω ανάγκη για να ζήσω σαν άνθρωπος, την ζέστα, το σπίτι, το βιβλίο, το γιατρό, τον αέρα που αναπνέω..έλεος πιά..μη συνεχίζουμε το ψέμα το δικό τους..ο παλαιοκώστας είναι σύμβολο ελευθερίας για όλο τον κόσμο κι αυτό είναι γνωστό σε όλους αλλά φοβόμαστε να το εκφράσουμε για να μη χάσουμε τα καλά της δουλείας μας

Και που νά'ξερα κιόλας τότε τι μου επιφύλασσε..μόνο ό,τι αφορά εμένα δεν μπορώ να διαγνώσω..τέλος πάντων όμως..τέλος καλό, όλα καλά! και εις άλλα..με υγεία. Προπαντός. Υγεία. 

Σχόλια